Zoek & Boek

Snel zoeken
Land:
Alle verblijfstypes:
Thema:
Ligging:
Uw vakantie periode:

Optimaal zoeken

Voor een persoonlijk en optimaal zoekresultaat met campings en accommodaties kunt u hier extra zoekfilters invoeren. Zo krijgt u een lijst met campings en verblijven met uw persoonlijke instellingen en met nauwkeurige prijsberekening.
Op vakantie tussen:
en
Minimum aantal nachten:

Minimaal reisgezelschap:
Geboortedatum persoon 1
Geboortedatum persoon 2
X

Toeristische informatie

Kies uw vakantieland

Frankrijk
Onze ‘Tour de France‘ brengt u van de Atlantische Oceaan tot de stranden van de Middellandse zee, van Alpentoppen en de Canyon du Verdon, tot Parijs en de kastelen van de Loire. Ontdek de geheimen van de Franse keuken en geniet van ruimte en gastvrijheid.

Spanje

Aan de zonnige stranden van de Costa’s is vakantie een feest van warmte en kleur. Profiteer van lange zomeravonden op een gezellig terras en kijk je ogen uit in de prachtige steden Barcelona en Gerona.

Italië
Beleef ‘La Dolce Vita’ langs de koele meren of het betoverende Toscane, aan de zonnige stranden van de Adriatische en Venetiaanse kust. Ontdek de schoonheid van Florence en neem de tijd voor Rome. Ervaar een warm welkom in Italië.   

Oostenrijk

Zomer en winter in gastvrij Oostenrijk, een vertrouwd vakantieland. Zomers wandelen en klimmen in de Dolomieten of zwemmen in een helder bergmeer. De Alpine bergroute over de Grossglockner rijden, is een onvergetelijke ervaring.   

Kroatië

Een paradijs aan de Adriatische kust met kristalhelder water en een groen ongerept achterland. Vaar mee naar de eilanden of ontdek de kleurige onderwaterwereld. Wandel in de historische stadjes Porec en Umag en ervaar een nieuwe vakantiebeleving in een subtropisch klimaat.

Slovenië

Een van de groenste landen van Europa, gelegen tussen Italië en Kroatië, met een afwisselend landschap en vele mooie vergezichten. Het biedt voldoende mogelijkheden voor een heerlijk ontspannende vakantie, maar ook volop mogelijkheden om te wandelen. Kortom, voor ieder wat wils!